Verometal - Innovative Metal Coating

Cursussen


VeroMetal® streeft naar kwaliteit. Kwaliteit is niet alleen het leveren van een hoogwaardig product. Het verwerken ervan is evenzo belangrijk. Daartoe werken wij met een goed getraind selectief netwerk van verwerkers.
(Aankomende) erkende VeroMetal® verwerkers hebben een gedegen ervaring in het werken met verspuitbare coatings als basisachtergrond. Ter aanvulling op hun kennis volgen ze een tweedaagse training in ons opleidingscentrum. Tijdens deze training leert men de talloze toepassingsmogelijkheden mogelijkheden van VeroMetal®. De deelnemers worden uitvoerig onderwezen over de unieke eigenschappen van VeroMetal®.

bullet-point Programma

De eerste cursusdag behandelen we alle stappen van het spuitprocedé in theorie en praktijk. Het hele proces van voorbereiding tot spuiten wordt toegelicht. De tweede dag staat in het teken van de verschillende eindbewerkingstechnieken. Van het schuren tot polijsten. De verwerker leert hoe verschillende materialen zo efficiënt mogelijk voorzien worden van een VeroMetal® coating. In de training wordt ook tijd ingeruimd om te oefenen met eigen materiaal. Vanzelfsprekend mogen deze na afloop weer mee naar huis genomen worden.

bullet-point Na de opleiding

Na het goed doorlopen van de training wordt het VeroMetal® certificaat uitgereikt als bewijs van “erkende VeroMetal® verwerker”. Ook wordt de VeroMetal®-Licentie verleend waarmee VeroMetal® coating voor eigen doeleinden ingezet mag worden.

bullet-point Technische ondersteuning

Het VeroMetal®-cursusboek is een handig naslagwerk waarin de VeroMetal®-verwerker na het volgen van de training alle aspecten die tijdens de opleiding zijn behandeld na kan lezen.

Mocht zich toch eens een technisch probleem voordoen dan is ons gekwalificeerde technische serviceteam graag bereid adequate ondersteuning te verlenen.

Social Media:
 
auf twitter posten!
 

© VeroMetal® 2015